Ung 2014: Endring og undring

Ung 2014: Endring og undring
Laster kart ....

Dato: - 04/06 - 05/06
hele dagen

Sted
Trondheim


NBUP og RKBU/RBUP ønsker alle ansatte som arbeider med barn og unges psykiske helse velkommen til Trondheim og vår nasjonale fagkonferanse «Ung 2014 Endring og undring».

Årets konferanse har to hovedtemaer. Det første temaet er endringene i diagnosesystemene, der noen diagnoser forsvinner, men flere kommer til. Hva reflekterer denne utviklingen og hva betyr den for vårt arbeid?

Det andre temaet er digitaliseringen av samfunnet og muligheten for å kunne «være på nett» til en hver tid. Hva innebærer denne utviklingen av utfordringer og muligheter for oss i hjelpeapparatet? Konferansen vil presentere både samfunnsmessige perspektiver og forskning knyttet til de to temaene.

Konferanseavgift 3.500,-
Reise og opphold kommer i tillegg.

[vc_button title=»Klikk her for påmelding» target=»_self» color=»wpb_button» icon=»none» size=»wpb_regularsize» href=»http://possibility.no/pamelding_konferanse/index.php?k_id=586″][vc_button title=»Klikk her for program» target=»_self» color=»wpb_button» icon=»none» size=»wpb_regularsize» href=»https://nbup.no/wp-content/uploads/2014/03/UNG_2014_WEB.pdf»][vc_button title=»Praktisk informasjon» target=»_self» color=»wpb_button» icon=»none» size=»wpb_regularsize» href=»#»][vc_button title=»Presentasjoner» target=»_self» color=»wpb_button» icon=»none» size=»wpb_regularsize» href=»https://nbup.no/ung-2014-endring-og-undring-presentasjoner/»]

Realaterte innlegg
Legg igjen en kommentar
admin